mp3
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 31 з 31«12293031
Модератор форуму: Rost 
Форум UKRAINE-FOOTBAL » Європа і світ » Новини світового футболу » Події у світі
Події у світі
GersonДата: Четвер, 02.06.2011, 18:37 | Сообщение # 451
Віце-капітан
Група: Модератори
Репутація: 49
ахахах Мірча да й рядом не стоїть з моуром

-ManUnt-Дата: Четвер, 02.06.2011, 18:37 | Сообщение # 452
Banderstadt Ultras
Репутація: 217
Quote (Gerson)
ахахах Мірча да й рядом не стоїть з моуром

+1

RostДата: Четвер, 02.06.2011, 18:39 | Сообщение # 453
Віце-капітан
Репутація: 79
ну так я и говарю не надо этим рейтингам верить Juokas

Vov@Дата: Суб, 04.06.2011, 16:11 | Сообщение # 454
Ветеран
Репутація: 225
Кращі голи тижня.

GersonДата: Суб, 04.06.2011, 17:04 | Сообщение # 455
Віце-капітан
Репутація: 49
Більше всього мені сподобався гол Вільї

Vov@Дата: Четвер, 09.06.2011, 21:48 | Сообщение # 456
Ветеран
Болт вважає, що підійде "МЮ"

Відомий ямайський спринтер Усейн Болт заявив про те, що коли він завершить професійну кар'єру, то хотів би спробувати свої сили у футболі.

Ямаєць вважає, що він досить хороший для того, щоб виступати за такий клуб, як "Манчестер Юнайтед", вболівальником якого він є.

"Я хочу спробувати свої сили у футболі після того, як завершу кар'єру. Я дивився футбол протягом багатьох років і вважаю, що міг би стати гарним гравцем. Я дійсно з нетерпінням чекаю цього. Думаю, що я досить хороший для того, щоб грати за "Манчестер Юнайтед".

Я хороший, тому що я швидкий і володію деякими футбольними навичками. Мені потрібно їх трохи вдосконалити, але я повинен бути досить гарним гравцем", - цитує Болта ESPN.

Vov@Дата: Воск, 12.06.2011, 15:07 | Сообщение # 457
Ветеран
"МЮ" обміняє Нані на Снейдера?

Цікавий обмін може відбутися між міланським "Інтером" та "МЮ".

Зокрема, "Манчестер Юнайтед" не проти обміняти півзахисника "Інтера" Веслі Снейдера на португальця Луїша Нані. Сер алекс Фергюсон має намір покращити креативну зону у середній лінії і може піти на такий обмін.

Окрім "МЮ" Снейдером цікавиться також "Челсі", якому порекомендував придбати голланського футболіста Гус Хіддінк.

checkДата: Воск, 12.06.2011, 15:25 | Сообщение # 458
Гравець основи
Група: Користувачі
Репутація: 32
Quote (Vov@)
"МЮ" обміняє Нані на Снейдера?

Цілком реально ,що станеться.Мю купив Янга ,тепер Нані може піти.МЮ потрібен ,якраз гравець в центр поля.

Vov@Дата: Ср, 29.06.2011, 14:06 | Сообщение # 459
Ветеран
Аравию возглавит легенда сборной Голландии

Франк Райкард станет главным тренером сборной Саудовской Аравии, сообщает Спорт-Экспресс, ссылаясь на AP.

Бывший игрок сборной Голландии сегодня подпишет с Федерацией футбола этой страны контракт сроком на три года.

За это время экс-наставник "Барселоны" заработает примерно 11 миллионов долларов.

Саудовская Аравия находится без рулевого с января, когда в связи с неудовлетворительными результатами на Кубке Азии был уволен Риккардо Гомес.

Последним местом работы Райкарда был "Галатасарай".

LegendaДата: Ср, 29.06.2011, 14:25 | Сообщение # 460
Дублер
Група: Журналісти
Репутація: 52
Официально: МЮ подписал Де Хеа
Одаренный 20-летний испанский голкипер благополучно прошел медобследование в Манчестере, после чего продал душу Красным Дьяволам.
Давид поставил свою подпись под пятилетним контрактом с Манчестер Юнайтед.

"Когда такой великий клуб, как Манчестер Юнайтед, зовет тебя, конечно же, это большое счастье", - говорит уже бывший голкипер Атлетико Мадрид.

Давид Де Хеа стал третьим приобретением манкунианцев этим летом. Ранее команда Алекса Фергюсона была усилена Филом Джонсом и Эшли Янгом.

TumohaДата: Ср, 29.06.2011, 21:23 | Сообщение # 461
Гравець основи
Репутація: 32
Quote (Vov@)
Франк Райкард станет главным тренером сборной Саудовской Аравии,

Ніфіга собі,де його закинула доля.

Quote (Legenda)
Официально: МЮ подписал Де Хеа

Хороша новина для МЮ

-ManUnt-Дата: Четвер, 04.08.2011, 00:53 | Сообщение # 462
Banderstadt Ultras
Репутація: 217
Прощальный матч Ван дер Сара

Великий голландский вратарь попрощался с карьерой футболиста. Команда Эдвина обыграла Аякс на Амстердам Арене.

Аякс - Дрим-тим Ван дер Сара 1:2
Голы: Буррихтер, 42 - Саа, 31, Бергкамп, 51

Аякс (основа): Вермеер, Ван дер Виль, Алдервейрельд, Блинд, Анита, Ван дер Хайден, Янссен, Сереро, Сулеймани, Де Йонг, Буррихтер
На замене: Верхувен, Эно, Эриксен, Сигторссон, Эбесилио, Бойлесен, Снайдер

Дрим-тим Ван дер Сара (основа): Ван дер Сар, Невилл, Фердинанд, Видич, Ван Бронкхорст, Каррик, Бергкамп, Гиггз, Зенден, Руни, Куйт
На замене: Грим, Хейтинга, Давидс, Коку, Оойер, Овермарс, Саа

OldNepalДата: Четвер, 04.08.2011, 01:31 | Сообщение # 463
Віце-капітан
Репутація: 26
тепер чекаємо прощальних матчів половини основи ДК

Метал, дави Зальцбург

Бесплатный покер деньгиДата: Вт, 24.04.2012, 05:47 | Сообщение # 464
Група: Гості

Привіт, я любив слухати вашу роботу на цьому сайті, ви допомагаєте веб -люди з великим знанням ! Даний сайт є дуже повчально !
Я Фернанда , з Нормандії , і я хочу бути послідовником цього сайту , мої особисті дані можуть бути нудним, але я кажу їм від курсу я люблю книги, а також ТБ - шоу , і я також слухаю багато Muse на мого боку , я один зараз, щоб чоловіки -користувачі .... жартую :)! Я вже намагався знайомства він не працював дуже добре ....
Я написав цей коментар, тому що як я вже згадував, що я дійсно подобається ваш сайт в мене також є інтернет -спільнота так само, як ви, але в мене це багато відрізняється від цього , мова йде про гру в покер на реальні гроші безкоштовно .... :)
Я також прошу вибачення за мій язик це єдиний спосіб я знайшов, щоб говорити з вами , хлопці ....
Поцілунок всім: дивіться ви, хлопці , завтра

Форум UKRAINE-FOOTBAL » Європа і світ » Новини світового футболу » Події у світі
Сторінка 31 з 31«12293031
Пошук:
Нова відповідь
Текст сообщения:
Код безпеки: