| Legenda | Дата: Ср, 27.07.2011, 13:15 | Сообщение # 286 |
Дублер
Група: Журналісти
| Quote Також стало відомо, що турецький клуб зацікавлений у послугах півзахисника Арсеналу Андрія Аршавіна і нападаючого Інтера Дієго Міліто.
|
| |
| |
| Vov@ | Дата: Вт, 09.08.2011, 15:58 | Сообщение # 287 |
Ветеран
Група: Модератори
| Офіційно: Обертан в Ньюкаслі
Манчестер Юнайтед позбувся французького вінгера. 22-річний вихованець Бордо провів у МЮ два сезони, але толком заграти не зумів. На його рахунку 28 матчів у футболці Червоних Дияволів і один гол у ворота Бурсаспора в рамках ЛЧ.
З Ньюкаслом Габріель Обертан підписав п'ятирічний контракт. "Це великий клуб, тому прийняти рішення про перехід було не так вже й складно. Я провів два непоганих сезону в Манчестері, але через конкуренцію мені там було важкувато. Мені було необхідно перейти в команду, де я зміг би більше грати", - заявив футболіст.
"Я стежив за Габріелем з тих пір, як він перейшов в Ман Юнайтед. У нього відмінна швидкість і чудова техніка. На початку літа я цікавився у Сера Алекса Фергюсона, чи є можливість придбати Обертана, але здійснити цей трансфер ми змогли тільки після відходу Уейна Раутледж. Я впевнений, що за підтримки фанів Габріель покаже, чому ми зупинили свій вибір на ньому ", - прокоментував покупку менеджер Сорок Алан Пардью.
|
| |
| |
| -ManUnt- | Дата: Вт, 09.08.2011, 17:26 | Сообщение # 288 |
Banderstadt Ultras
| Quote (Vov@) Офіційно: Обертан в Ньюкаслі Давно пора було його позбутися. Удачі.
|
| |
| |
| Vov@ | Дата: Суб, 20.08.2011, 17:23 | Сообщение # 289 |
Ветеран
| Інтер домовився з Анжи?
Схоже, нерадзуррі таки вдалося вибити з багатих дагестанців 29 мільйонів євро. Саме в стільки італійський клуб оцінює Самуеля Ето'О. А ось Анжи не збирався платити більше 25-ти мільйонів.
За інформацією Calciomercato.it, сторони досягли компромісу. Трансфер 30-річного камерунця коштуватиме власнику Махачкалінська клубу Сулейману Керімову 25 мільйонів. Але це не вся сума: у разі успішних виступів Ето'О в РПЛ на рахунок Інтера надійде ще чотири мільйони.
Сам футболіст вже погодив умови контракту з Анжи. Про його незабаром трансфер говорить той факт, що він не їде з командою до Швейцарії, де Інтер зіграє з Олімпіакосом.
|
| |
| |
| Vov@ | Дата: Ср, 24.08.2011, 13:52 | Сообщение # 290 |
Ветеран
| "Зеніт" і "Ювентус" можуть здійснити обмін
Захисник пітерського "Зеніта" Бруну Алвеш може стати частиною операції з купівлі захисника "Ювентуса" Леонардо Бонуччі, повідомляє Sportmediaset.
Російський клуб зацікавлений у футболіста туринської команди і всіма силами намагається роздобути його. Італійці в свою чергу ведуть пошуки центрального захисника і не проти скористатися послугами 30-річного португальця, що захищає кольори "Зеніта".
Нагадаємо, що пітерський клуб проявляє інтерес і до півзахисника "Ювентуса" Симоне Пепе.
|
| |
| |