mp3
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 4 з 4«1234
Модератор форуму: Vov@, SpLAsH, -ManUnt- 
Форум UKRAINE-FOOTBAL » Європа і світ » Іспанія » Збірна Іспанії
Збірна Іспанії
Vov@Дата: Ср, 09.06.2010, 16:47 | Сообщение # 46
Ветеран
Група: Модератори
Репутація: 225
Фабрегас став рекордсменом збірної Іспанії

Півзахисник Арсеналу Сеск Фабрегас став наймолодшим гравцем в історії збірної Іспанії, який зіграв за неї 50 матчів.

Сталося це в товариському поєдинку з Польщею. 23-річний футболіст дебютував в збірній в 2006 році та за чотири сезони зумів зіграти за Червону фурію 50 зустрічей, чого раніше не вдавалося нікому. Зокрема, Рауль та Ікер Касільяс в цьому віці тільки готувалися вийти на поле в майці збірної, а Фабрегас вже є її лідером.

Рекордсменом за кількістю матчів за збірну є голкіпер Андоні Субісаретта, на рахунку якого 126 матчів.

Нагадаємо, що вчора збірна Іспанії розгромила поляків з рахунком 6:0. Рекордсмен Фабрегас відзначився голом.

-ManUnt-Дата: Ср, 09.06.2010, 17:45 | Сообщение # 47
Banderstadt Ultras
Репутація: 217
Quote (Vov@)
Фабрегас став рекордсменом збірної Іспанії

Недивно. Талант у нього є.

mersysideДата: Ср, 09.06.2010, 19:03 | Сообщение # 48
Гравець основи
Група: Користувачі
Репутація: 70
Quote (M@ric)
Испания – Польша – 6:0 (2:0, 4:0)

Plojimas

culessДата: Четвер, 10.06.2010, 14:18 | Сообщение # 49
Група: Конференція
Репутація: 129
Quote (M@ric)
Красная фурия в последнем товарищеском матче перед отъездом на ЧМ в ЮАР разгромила сборную Польши 6-0. Матч проходил в Испании, в городе Мурсия. У хозяев по разу отличились Вилья, Силва, Хаби Алонсо, Фабрегас, Фернандо Торрес и Педро Родригес. Напомним, что сборная в рамках подготовки к ЧМ в ЮАР сыграла уже 3 матча и все из них выиграла.

Испания – Польша – 6:0 (2:0, 4:0)
9 июня. Мурсия. 00.00.

Просто казковий матч провела Роха, незнаю шо сталось з поляками, такого розбою Іспанська дружина ше не влаштовувала нікому в цій передМундіалівській кампанії.
Хотілось би відмітити гру Сеска та Чаві - діяли відмінно в центрі поля. Велика радість - це знову бачити ельніньйо в строю, хоч гру провів не на свому високому рівні проте гол забив, і це думаю зараз для нього головне - відчути впевненість.
Та головне шо на мене справило враження - це звязка Іньєста-Вілья. Хто дивився гру мене зрозуміє а хто не дивився хай передивиться, бо воно того вартує. Вже не можу дочекатись цього шоу від них вже у нових гарних футболках блаугранас.
Отож браво Дель Боске, Браво Іспанія, вперед в Африку за перемогою !

M@ricДата: Четвер, 10.06.2010, 14:34 | Сообщение # 50
DRAGONS
Група: Перевірені
Репутація: 123
А ка тебе вообще Навас ?

culessДата: Четвер, 10.06.2010, 14:42 | Сообщение # 51
Навас прогресує неймовірно.
Ти знаєш, я в Ла Лізі за ним такого вогню та бажання не підмічав, це 100% результат того шо сеньйор Вісенте йому безмежно довіряє і його підтримує.
Сказати щоб він там якось змінився в грі - я б несказав. Став швидше бігати, забивати, віддавати різкі передачі - всі ці особливості його гри і роблять його по доброму "білою вороною" на тлі не таких швидких та запальних партнерів. Радує його неймовірне бажання грати за збірну, довести свою спроможність виступати в її основі.
Надіюсь він себе не втратить під час ЧМ.

M@ricДата: Четвер, 10.06.2010, 14:43 | Сообщение # 52
DRAGONS
согласен

M@ricДата: Четвер, 10.06.2010, 14:43 | Сообщение # 53
DRAGONS
Хоть бы остался в андалусии

culessДата: Четвер, 10.06.2010, 14:46 | Сообщение # 54
Час покаже..
Наскільки я знаю, головним претендентом на нього був Реал, та при Моурі тепер пріорітети поміняються і хтозна чи стане Хесус таким бажаним в мадриді.
Думаю після Мундіалю ситуація проясниться.

Vov@Дата: Воск, 04.07.2010, 23:33 | Сообщение # 55
Ветеран
Пуйоль у матчі з Парагваєм втратив зір

Захисник збірної Іспанії з футболу Карлес Пуйоль на кілька секунд втратив зір під час матчу 1 / 4 фіналу чемпіонату світу з Парагваєм. Пуйоль перестав бачити після того, як в одному із зіткнень одержав сильний удар по голові. Загрози подальшої участі гравця в ЧС-2010 немає, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Коли саме Пуйоль отримав удар по голові, не уточнюється. Наприкінці зустрічі захисник попросив заміну, і на 84-й хвилині замість нього на поле вийшов Карлос Марчена. Хвилиною раніше нападаючий збірної Іспанії Давид Вілья відкрив рахунок. Матч завершився з рахунком 1:0 на користь іспанців.

Крім Пуйоля в матчі з Парагваєм травми отримали півзахисник Сеск Фабрегас і захисник Серхіо Рамос. Фабрегас пошкодив праве плече в зіткненні з воротарем парагвайців Хусто Вільяром, а Рамос в одному з єдиноборств отримав удар ногою в обличчя від Хонатана Сантани.

Після гри Фабрегас зізнався, що плече сильно болить, але висловив надію, що зможе вийти на поле в півфінальному матчі з Німеччиною (7 липня). За словами Рамоса, якому після гри наклали два шви, спочатку він злякався, що Сантана зламав йому ніс, але все обійшлося.

-ManUnt-Дата: Пн, 05.07.2010, 11:42 | Сообщение # 56
Banderstadt Ultras
Репутація: 217
Quote (Vov@)
Пуйоль у матчі з Парагваєм втратив зір

Проти Клозе теж втратиш!

боберДата: Четвер, 22.07.2010, 21:57 | Сообщение # 57
Новачок
Група: Користувачі
Репутація: 2
9 июля 2010, 14:44
Касильяс: "Пуйоль очень важен для Испании"
Getty Images
Getty Images

Голкипер Реала и сборной Испании поговорил с журналистами о переходе от чемпионата мира к клубному футболу, а также об уходе из сборной Карлеса Пуйоля.

"Я не думаю, что наш успех на мундиале сделает соперничество между клубами менее напряженным. Мы все снова сосредоточимся на клубной карьере. В любом случае я знаю, что мы все уважаем друг друга," - сказал Икер.

Затем Касильяс перешел к теме ухода Пуйоля из Фурии Рохи:

"Я говорил с ним о будущем. У него свои планы. Он сказал мне, что все, чего он хотел, это поднять кубок мира над головой, и я думаю, что после этого он действительно попрощается со сборной. Но сейчас мы все уставшие. Он очень важен для сборной, и он с легкостью сможет остаться до 2012 года".

Vov@Дата: Четвер, 23.09.2010, 18:35 | Сообщение # 58
Ветеран
Іспанським футболістам затримують преміальні за перемогу на ЧС-2010

Футболісти збірної Іспанії до сих пір не отримали преміальні за перемогу на ЧС-2010. Кожному з гравців належить за 600 тисяч євро.

Федерація футболу країни (RFEF) заспокоює футболістів, заявляючи, що до наступного збору національної команди виплати будуть здійснені.

Справа в тому, що RFEF чекає від ФІФА передбачених за перемогу на турнірі 25 мільйонів євро. Частина з цих грошей піде на премію гравцям, а частина вирушить до скарбниці федерації, повідомляє Marca.

Нагадаємо, у фіналі ЧС-2010 збірна Іспанії обіграла команду Голландії з рахунком 1:0. Переможний м’яч у додатковий час на 116 хвилині забив Андрес Іньєста.

Vov@Дата: Четвер, 07.10.2010, 22:24 | Сообщение # 59
Ветеран
Збірну Іспанії преміювали пивом за перемогу на ЧС-2010

Футболісти збірної Іспанії отримали 1734 літри пива за перемогу на чемпіонаті світу 2010 року в ПАР. У середу, 6 жовтня, гравці отримали пиво марки Cruzcampo від "пивного" спонсора команди. Обсяг напою відповідає загальній вазі футболістів збірної Іспанії, які брали участь в ЧС-2010, пише газета Marca.

Кожен з гравців отримав обсяг пива, відповідний до своєї ваги. Зважування проходило прямо на церемонії нагородження. Більше всього пива дісталося нападаючому Фернандо Льоренте, вага якого дорівнює 94,6 кілограма. Менше за всіх отримав півзахисник Хесус Навас, під яким ваги показали 60 кілограмів.

Льоренте зазначив, що він не зможе випити пиво самотужки, і пообіцяв подарувати частину призу.

На чемпіонаті світу в ПАР збірна Іспанії програла в першому матчі Швейцарії, а потім виграла шість матчів поспіль. У фіналі іспанці взяли гору над Голландією і вперше в історії стали чемпіонами світу.

Vov@Дата: Ср, 13.10.2010, 22:08 | Сообщение # 60
Ветеран
Вілья перевершив досягнення Рауля

Нападаючий збірної Іспанії з футболу Давид Вілья став кращим бомбардиром в історії своєї команди. Увечері у вівторок, 12 жовтня, в матчі з Шотландією він забив свій 45-й гол і перевершив досягнення Рауля, на рахунку якого 44 м'ячі. Іспанці здобули виїзну перемогу з рахунком 3:2.

Вілья відзначився на 44-й хвилині, реалізувавши пенальті. Ще два голи на рахунку Андреса Іньєсти і Фернандо Льоренте. У складі шотландців відзначився Стівен Нейсміт, автором автоголу став захисник збірної Іспанії Херард Піке.

Матч Шотландія - Іспанія проходив в рамках відбіркового турніру чемпіонату Європи 2012 року. Іспанці набрали дев'ять очок у трьох іграх і займають перше місце в групі I. У чехів шість очок, у шотландців і литовців - по чотири, у Ліхтенштейну - нуль. При цьому збірна Шотландії провела на одну гру більше за своїх конкурентів.

Що стосується рекорду Вільї, то головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске сказав, що нападник "Барселони" вже зробив велику кар'єру. За словами наставника, той факт, що Вілья перевершив досягнення Рауля, говорить сам за себе.

У складі збірної Іспанії Давід Вілья став чемпіоном Європи 2008 року і чемпіоном світу 2010 року. На Євро-2008 він став кращим бомбардиром турніру з чотирма голами, а на ЧС-2010 забив п'ять м'ячів.

Форум UKRAINE-FOOTBAL » Європа і світ » Іспанія » Збірна Іспанії
Сторінка 4 з 4«1234
Пошук:
Нова відповідь
Текст сообщения:
Код безпеки: