mp3
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 111231011»
Модератор форуму: Vov@, Rost 
Форум UKRAINE-FOOTBAL » Улюблені клуби та гравці » Улюблений клуб » Arsenal (Арсенал (Лондон))
Arsenal
Vov@Дата: Четвер, 01.10.2009, 22:37 | Сообщение # 1
Ветеран
Група: Модератори
Репутація: 225
Венгер встановив новий рекорд "Арсенала"

Французький футбольний тренер Арсен Венгер встановив новий рекорд лондонського "Арсенала" по тривалості перебування на посту наставника команди.

У четвер, 1 жовтня, Венгер на один день перевершив досягнення Джорджа Еллісона, який займав пост головного тренера "Арсенала" в першій половині ХХ століття, повідомляє Associated Press.

Венгер зайняв посаду наставника лондонського клубу 4797 днів (більше 13 років) тому. 22 жовтня йому виповниться 60 років. Під керівництвом Венгера "Арсенал" тричі перемагав у чемпіонаті Англії і по чотири рази вигравав Кубок і Суперкубок країни.

У 2006 році французький фахівець вивів свою команду у фінал Ліги чемпіонів, де "Арсенал" поступився "Барселоні" (1:2).

До призначення в лондонський клуб Венгер працював з французькими "Нансі" та "Монако", а також з японською командою "Нагоя Грампус".

Vov@Дата: Воск, 04.10.2009, 19:10 | Сообщение # 2
Ветеран
Лондонський "Арсенал" забив "Блекберну" 6 м'ячів

8-й тур англійської Прем'єр-ліги продовжвся матчем у Лондоні, де місцевий «Арсенал» з хокейним рахунком розгромив «Блекберн» - 6:2.

Дивно, але гості двічі вели по ходу матчу завдяки ударам Нзонзі і Данн. У свою чергу «каноніри» дуже швидко відігравалися і ще до кінця першого тайму вийшли вперед після гола Андрія Аршавіна.

У другій половині зустрічі розгром завершили Фабрегас, Уолкотт і Бендтнер.

Чемпіонат Англії, 8-й тур

«Арсенал» - «Блекберн» - 6:2 (3:2)

Голи: 0:1 - Нзонзі (4), 1:1 - Вермален (17), 1:2 - Данн (31), 2:2 - ван Персі (33), 3:2 - Аршавін (38), 4: 2 - Фабрегас (55), 5:2 - Уолкотт (75), 6:2 - Бендтнер (89)

«Арсенал»: Манноне, Санья, Галлас, Вермален, Кліши, Сонг, Фабрегас (Ремсі, 76), Діабі, Росіцкі (Уолкотт, 68), Аршавін (Бендтнер, 76), ван Персі.

«Блекберн»: Робінсон, Якобсен, Живе, Ольссон, Шимбонда, Емертон (Педерсен, 55), Ендрюс, Нзонзі, Данн (Маккарті, 62, Хоілетт, 70), Діуф, Ді Санто.

Попередження: Ді Санто (11), ван Персі (44)

GodGaveMeStyleДата: Пн, 07.12.2009, 16:43 | Сообщение # 3
Ледащо =)
Група: V.I.P
Репутація: 55
"Арсенал" зацікавився Кркічом

«Арсеналу» продовжують підсовувати нападника за нападником після того як на п’ять місяців через травму вилетів Робін Ван Персі. Черговою жертвою чуток став молодий нападник каталонської «Барселони» Боян Кркіч. 19-річний форвард не має ігрової практики в іспанському клубі, а Арсен Венгер готовий надати її на «Еміоейтс»/

Як пише Daily Star, Венгер не має наміру витрачати великих грошей на придбання тих самих Джеко, Балоттелі, Шамаха чи Жиньяка, а ось Боян – варіант із дешевших.

Vov@Дата: Пн, 07.12.2009, 16:57 | Сообщение # 4
Ветеран
Quote (GodGaveMeStyle)
"Арсенал" зацікавився Кркічом

Арсенал завжди купляє молодих гравців !!!!

culessДата: Пн, 07.12.2009, 20:34 | Сообщение # 5
Група: Конференція
Репутація: 129
no

-ManUnt-Дата: Пн, 04.01.2010, 16:22 | Сообщение # 6
Banderstadt Ultras
Репутація: 217
Венгер: "Хунтелаару - відмовити"

Наставник Канонірів Арсен Венгер виключив можливість переходу Клааса-Яна Хунтелаара до табору лондонського Арсеналу.

"Я здивований тим, що він не грає, але смію вас запевнити, що ми не розглядаємо цього футболіста в якості нашого потенційного придбання", - повідомив месьє Арсен.

"Я не впевнений, чи зможе він ще раз змінити клуб в цьому міжсезоні. Адже Хунтелаар вже має за спиною один трансфер по ходу сезону", - додав Венгер.

Додано (04.01.2010, 16:22)
---------------------------------------------
Саня: "Добре, коли лава запасних впливає на результат"

Захисник Арсеналу похвалив гравців, чий вихід на поле, в матчі Кубка Англії проти Вест Хема, допоміг канонірам пройти до наступного раунду турніру.

Саммір Насрі і Абу Діабі, на думку Санья, відіграли вирішальну роль в успіху Арсеналу.

"Це завжди добре, коли гравці, що виходять на заміну, здатні змінити хід гри", - сказав француз.

"Так було у випадку з Фабрегас два тижні тому, так вийшло і зараз. Це добре для команди".

juvestoneДата: Пн, 04.01.2010, 16:30 | Сообщение # 7
Репутація: 127
Quote (Юрій_Мартищук)
Саня:

А далі йде Санья...

-ManUnt-Дата: Пн, 04.01.2010, 19:29 | Сообщение # 8
Banderstadt Ultras
Щось я останім часом...

Vov@Дата: Вт, 12.01.2010, 21:05 | Сообщение # 9
Ветеран
Соул Кембелл повертається в "Арсенал" + ВІДЕО

Колишня зірка канонірів 35-річний Соул Кембелл знову гратиме в «Асреналі», про це стверджує Goal.com, посилаючись на свої надійні джерела у лондонському клубі.

«Поки що нічого не підтверджено, але це станеться, можливо, сьогодні ввечері. Коли дрібні деталі будуть узгоджені між двома сторонами, ми зробимо офіційну заяву і усі дізнаються про це», - розповіло джерело британській редакції видання.

Арсену Венгеру довелось підписати оборонця через низку травмованих гравців у захисті команди. Кембелл дістався канонірам безкоштовно, оскільки був вільним агентом. Останнім клубом англійця був «Ноотс Каунті»

Vov@Дата: Ср, 13.01.2010, 17:04 | Сообщение # 10
Ветеран
"Арсенал" підписав болівійського вундеркінда + ВІДЕО

Арсен Венгер продовжує збирати юних талантів із усіх куточків планети. Як повідомляє британське видання The Mirror, «Арсенал» підписав 17-річного болівійського форварда Самуеля Галіндо. Вундеркінд із «Альмерії» вів переговори із «Евертоном», але Венгеру вдалось «вкрасти» болівійця з-під носа Девіза Мойєса. «Канонірам» Гал індо обійшовся у півмільйона фунтів. Сума компенсації може зрости в залежності від виступів Самуеля.

-ManUnt-Дата: Ср, 13.01.2010, 17:07 | Сообщение # 11
Banderstadt Ultras
В запасі напевно, що буде рідко.

culessДата: Ср, 13.01.2010, 17:11 | Сообщение # 12
Особисто я ніякого вундеркінда в ньому не побачив. Гравець як гравець, хібашо корпусом не погано грає. Не думаю шо він буде бачити основу в Арсеналі.

ChAiNikДата: Четвер, 14.01.2010, 14:52 | Сообщение # 13
Репутація: 113
Quote (culess)
Не думаю шо він буде бачити основу в Арсеналі.

Але ж якщо купили такого "старіка", значить треба буде...Але думаю, не довго він буде грати в основі. Коли більшість гравців вилікують травми, він, мабуть, буде сидіти в запасі...

HestДата: Четвер, 21.01.2010, 14:13 | Сообщение # 14
Дублер
Група: Користувачі
Репутація: 13
мій любимий клуб Sypsena

Слава Україні!

culessДата: Четвер, 21.01.2010, 19:19 | Сообщение # 15
Аршавін там зараз просто супер !
Дивився вчора їх матч проти Болтона. Просто немає слів стосовно командної гри Арсенала. Атакувати на такій швидкості можуть лише Валенсійці. Сеск мені дуже сподобався
Hest, як на мене він уже переріс рівень Арсенала. Як ти ставися до його обміну на Бояна+доплата ?

Форум UKRAINE-FOOTBAL » Улюблені клуби та гравці » Улюблений клуб » Arsenal (Арсенал (Лондон))
Сторінка 1 з 111231011»
Пошук:
Нова відповідь
Текст сообщения:
Код безпеки: