| Пропозиції |
| Vov@ | Дата: Суб, 05.09.2009, 10:11 | Сообщение # 1 |
Ветеран
Група: Модератори
| Пропозиції щодо сайту просимо писати тут!!!
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Воск, 06.09.2009, 09:02 | Сообщение # 2 |
Ветеран
| Там , бачу ви без аватарів , після взлому!!!Установіть собі ще раз, вони пропали!!!
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Четвер, 01.10.2009, 21:37 | Сообщение # 3 |
Група: Конференція
| Пропозиція: зменшити кількість постів на одній сторінці (з 35-и до 20 наприклад). Пропозиція-питання: чи не планує сайт перейти на новий хостинг. Буде більше людей, адже юкоз трохи "відлякує", тим більш, не так і вже багато можна знайти українськомовних сайтів.
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Четвер, 01.10.2009, 21:56 | Сообщение # 4 |
Ветеран
| Quote (juvestone) Пропозиція: зменшити кількість постів на одній сторінці (з 35-и до 20 наприклад). а яка у цьому різниця??? Quote (juvestone) Пропозиція-питання: чи не планує сайт перейти на новий хостинг. Буде більше людей, адже юкоз трохи "відлякує", тим більш, не так і вже багато можна знайти українськомовних сайтів. новий хостинг це який???
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Четвер, 01.10.2009, 22:40 | Сообщение # 5 |
| Quote (Vov@) а яка у цьому різниця??? Ну бо мені важко гортати стільки вниз до останньої відповіді Quote (Vov@) новий хостинг це який? Який тобі простіший і дешевший, тільки рокемендую не ДЛЕ
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Четвер, 01.10.2009, 22:43 | Сообщение # 6 |
Ветеран
| Quote (juvestone) Ну бо мені важко гортати стільки вниз до останньої відповіді Нічого страшногО!!! Quote (juvestone) Який тобі простіший і дешевший, тільки рокемендую не ДЛЕ Юкоз , це класно і дужу комфортно , переходити не бажаю!!!
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Птн, 02.10.2009, 09:42 | Сообщение # 7 |
| Vov@, Дякую за відвертість
|
| |
| |
|
| GodGaveMeStyle | Дата: Суб, 03.10.2009, 14:36 | Сообщение # 8 |
Ледащо =)
Група: V.I.P
| Quote (Vov@) Нічого страшногО!!! Вова, ну якщо такою логікою керуватися, то навіщо було такий розділ створювати? якось це не гарно...ми маємо йти назустріч користувачам... я нічого без твого відома робити та змінювати не збираюсь... але дійсно, мало які обставини бувають... може дійсно важко... може подумай... а от щодо Юкозу - то це дійсно справа хазяїна сайту...
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Воск, 04.10.2009, 11:34 | Сообщение # 9 |
Ветеран
| GodGaveMeStyle, ну , а що вам всім мішає 35 повідомлень на сторінці???? Quote (GodGaveMeStyle) а от щодо Юкозу - то це дійсно справа хазяїна сайту... Навіть незнаю , з юкозом я здружився , все знаю!!!Інший хостинг все інше заново переробляти!!!!
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Воск, 04.10.2009, 11:57 | Сообщение # 10 |
| Просто хтілось б більшу відвідуваність сайту, хоча це можна і на юкозі зробити. До речі, я шукав нормальний сайт повністю на українській і не знайшов, тому цей проект дуже перспективний.
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Воск, 04.10.2009, 12:10 | Сообщение # 11 |
Ветеран
| Quote (juvestone) Просто хтілось б більшу відвідуваність сайту, хоча це можна і на юкозі зробити. Так , ти правий!!!!Відвідуваність на юкозі дуже слабка!!Тому , ми вса і просимо закликати друзів , допомогти з проектом!!!!Та і адміністрація вкладає певні кошти у розкрутку!!! Quote (juvestone) До речі, я шукав нормальний сайт повністю на українській і не знайшов, тому цей проект дуже перспективний. Так , ніде немає сайту про український футбол на укр. мові , якщо і є то тільки на російській!!!(які ж вони українці?)
|
| |
| |
|
| GodGaveMeStyle | Дата: Пн, 05.10.2009, 15:04 | Сообщение # 12 |
Ледащо =)
Група: V.I.P
| Quote (Vov@) Навіть незнаю , з юкозом я здружився , все знаю!!!Інший хостинг все інше заново переробляти!!!! абсолютно згоден...я ж про це нічого не кажу...це твоя справа. Quote (Vov@) ну , а що вам всім мішає 35 повідомлень на сторінці???? мені не заважає, я просто хотів запропонувати йти назустріч постійним користувачам сайту... це ж не якийсь "зальотний"...зрештою, вирішувати тобі... Quote (juvestone) До речі, я шукав нормальний сайт повністю на українській і не знайшов, тому цей проект дуже перспективний. Я не пам*ятаю, ти був з нами до моменту взламу сайту чи ні? якщо був, ти маєш пам*ятати, що Вова вивів сайт на дуже гарний рівень...якби не обвал сайту, ми б прогресували і надалі...
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Пн, 05.10.2009, 19:51 | Сообщение # 13 |
| Quote (GodGaveMeStyle) Я не пам*ятаю, ти був з нами до моменту взламу сайту чи ні? Звісно пам’ятаю, особливо великий форум. Я з вами з 20 червня
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Пн, 05.10.2009, 21:14 | Сообщение # 14 |
Ветеран
| Нетреба цього спору!!!!!ліпше б допомагли користувачі з розвитком проекту!!!
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Птн, 06.11.2009, 18:15 | Сообщение # 15 |
| У зв’язку з розвитком сайту (особливо форуму), пропоную створити окрему вітку на форумі з назвою "Спорт", де можна було б створити теми, типу - Формула 1, Баскетбол і т.д.п. Також пропоную ігри форуму перемістити у спеціально створену вітку.
|
| |
| |