| Друзі і вороги в УПЛ |
| OldNepal | Дата: Вт, 30.08.2011, 15:30 | Сообщение # 1 |
Віце-капітан
Група: Користувачі
| нарив цікаву таблицю, щоправда в ній є деякі неточності, але хто шо думає про це? червоний - ворожнеча жовтий - нейтралітет зелений - дружба
Метал, дави Зальцбург
Повідомлення відредагував OldNepal - Вт, 30.08.2011, 15:31 |
| |
| |
|
| Rost | Дата: Вт, 30.08.2011, 20:53 | Сообщение # 2 |
Віце-капітан
Група: Модератори
| хммм ну у Шахтёра с Металлистом войны нет , многие дружат. тоже самое про Шахта Металлург Донецк , и вапче много тут ошибок
|
| |
| |
|
| OldNepal | Дата: Вт, 30.08.2011, 22:56 | Сообщение # 3 |
Віце-капітан
| Quote (Rost) хммм ну у Шахтёра с Металлистом войны нет , многие дружат. тоже самое про Шахта Металлург Донецк , и вапче много тут ошибок ну так таблицю треба вдосконалити, не пригадую щоб Дніпро дружило з Севасом
Метал, дави Зальцбург
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Вт, 30.08.2011, 23:36 | Сообщение # 4 |
Ветеран
| з Карпатами також багато помилок.Таблиця неправильна
|
| |
| |
|
| OldNepal | Дата: Вт, 30.08.2011, 23:58 | Сообщение # 5 |
Віце-капітан
| Quote (Vov@) з Карпатами також багато помилок.Таблиця неправильна ну це не я складав, хто бажає може вдосконалити
Метал, дави Зальцбург
|
| |
| |
|
| Gerson | Дата: Ср, 31.08.2011, 13:05 | Сообщение # 6 |
Віце-капітан
| тут половина брехні
|
| |
| |
|
| ChAiNik | Дата: Ср, 31.08.2011, 13:41 | Сообщение # 7 |
Група: Конференція
| Ахахаха, Шахтар і Іллічівець вороги?
|
| |
| |
|
| OldNepal | Дата: Ср, 31.08.2011, 15:30 | Сообщение # 8 |
Віце-капітан
| так таблиця туфтова, бо не відповідає дійсності, тому розказуйте, хто шо знає хто з ким дружить в УПЛ а хто ворогує. найвідоміші друзі це: Дніпро - Карпати - Динамо та Чорноморець - Металіст. найлютіші вороги: Динамо і Шахтар, Металіст і Динамо (ні, це не помилка, а погляд в майбутнє)
Метал, дави Зальцбург
|
| |
| |
|
| ChAiNik | Дата: Ср, 31.08.2011, 16:47 | Сообщение # 9 |
| OldNepal, ну нам Дніпро теж ворог, хоч хай він там буде аутсайдером.
|
| |
| |
|
| OldNepal | Дата: Ср, 31.08.2011, 17:41 | Сообщение # 10 |
Віце-капітан
| Quote (ChAiNik) OldNepal, ну нам Дніпро теж ворог, хоч хай він там буде аутсайдером. а який сенс ворогувати якщо ми набагато слабші? я розумію ДК і ШД ворогують, і хоч Шахта вже далеко попереду за інфраструктурою, селекцією і підбором виконавців і бюджетом, динамівці завжди давали і даватимуть кротам бій, ви б ще з кіровоградською Зіркою поворогували))
Метал, дави Зальцбург
|
| |
| |
|
| ChAiNik | Дата: Ср, 31.08.2011, 17:53 | Сообщение # 11 |
| OldNepal, ви ще поки прямі конкуренти, а значить вороги. Навіть якщо ен будете в топ-4 за підсумками сезону, друзями аж ніяк не станете) історія протистоянь є, а значить і ворожнеча теж.
П.С. Зірка К в нас на перспективі
|
| |
| |
|
| OldNepal | Дата: Ср, 31.08.2011, 18:33 | Сообщение # 12 |
Віце-капітан
| Quote (ChAiNik) OldNepal, ви ще поки прямі конкуренти, а значить вороги. Навіть якщо ен будете в топ-4 за підсумками сезону, друзями аж ніяк не станете) історія протистоянь є, а значить і ворожнеча теж. я і не казав про друзів, але хоча б нейтралітет Quote (ChAiNik) П.С. Зірка К в нас на перспективі а вони вам шо зробили? це тягнеться ще з часів Першої Ліги?
Метал, дави Зальцбург
|
| |
| |
|
| ChAiNik | Дата: Ср, 31.08.2011, 19:17 | Сообщение # 13 |
| Quote (OldNepal) я і не казав про друзів, але хоча б нейтралітет Дуже сумніваюся)
Quote (OldNepal) а вони вам шо зробили? це тягнеться ще з часів Першої Ліги? Та я жартую)
|
| |
| |