| Матчі за участю збірної України з футболу |
| GodGaveMeStyle | Дата: Ср, 02.09.2009, 18:06 | Сообщение # 1 |
Ледащо =)
Група: V.I.P
| Викладуємо інформацію про офіційні та товариські зустрічі за участі нашої збірної. Робимо прогнози на матчі. Обговорюємо результати.
|
| |
| |
|
| GodGaveMeStyle | Дата: Пн, 05.10.2009, 15:59 | Сообщение # 2 |
Ледащо =)
Група: V.I.P
| Матч Україна - Англія вперше в історії не показуватимуть по телебаченню Відбірковий матч до чемпіонату світу-2010 між Україною та Англією у Великобританії транслюватимуть лише за допомогою інтернету. Підписка на цю трансляцію коштуватиме п'ять фунтів. Це буде перший випадок в англійській історії, коли пряму трансляцію матча збірної не показуватимуть по телебаченню. Справа в тому, що українська сторона продала права на цей матч каналу Setanta Sports. Проте компанія збанкрутіла, а ніхто з її конкурентів не захотів викупляти права на трансляцію матчу за запропонованою ціною, повідомляє ВВС. За матеріалами інтернет-видання "Спортаналітик"
|
| |
| |
|
| jen1us | Дата: Суб, 14.11.2009, 22:16 | Сообщение # 3 |
Новачок
Група: Користувачі
| 0-0 з Греками хорошо могло буть и хуже. Думаю дома дожмемо их )))
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Суб, 14.11.2009, 22:52 | Сообщение # 4 |
Ветеран
Група: Модератори
| Тільки не треба розслаблятись , 0:0 це поганий рахунок , вдома не треба пропускати
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Суб, 14.11.2009, 22:56 | Сообщение # 5 |
Група: Конференція
| На Ахмет-арені треба забивати, а значить йти в атаку, з якею ми не дружим. Назара в основу, заб*є гол, якого повинно вистачити!
|
| |
| |
|
| culess | Дата: Четвер, 27.05.2010, 12:15 | Сообщение # 6 |
| Україна 4-0 Литва Відео голів : Ну щож, почав Маркевич непогано, навіть можна сказати добре. Думаю такі речі як відсутність чітко вираженого командного стилю, повної злагодженості між гравцями і тд. - можна пробачити, погодьтесь, за дві неділі зібрати всіх в один кулак, організувати та чогось дати команді практично неможливо. Всі і так розуміли що вимагати чогось вже готового(будь-чого) від нашого нового тренера булоб тупістю, всі чекали простого футбольного видовища(думаю скучили вже українці по своїй збірній) та звісно перемоги над такою ж поки розібраною збірною Литви, бажано з впевненим результатом. Так впринципі і сталося. Щось констатувати чи прогнозувати думаю рано : Литва не той суперник, гравці втомились тай взагалі перша гра збірної після тривалої паузи. Тож поки говорити будем тільки про хороше. Особисто мені сподобався Коноплянка. Хлопець чимось Куна нагадує, має такіж рухи, непогану техніку, такий ж впертий + зачіска схожа(правда Серхіо вже нову має але тим не менш). Порився трохи в "архівах" по його виступам за Дніпро - вивів достатньо гарне враження про нього. Під час гри з Литовцями особисто я нінахвилину нежалів що нема Ярмоленка. Ще одним дебютантом-героєм назвавби кіпера Метала Горяїнова. Відстояв непогано, правда били нечасто але всеж були деякі моменти коли тільки він і рятував(удар в девятку). Стосовно інших - час покаже. Небуду поки чіпати наших ветеранів та дебютантів які виходили протягом гри на заміни. Шевченко зробив дубль, Тимощук добре відіграв в центрі поля - мені того вистачить. Отож як кажуть з почином вас Мироне Богдановичу, бажаю подальшого прогресу, вдалої роботи та великих звершень. Радуйте нас такимиж результатами !
|
| |
| |
|
| Vov@ | Дата: Четвер, 27.05.2010, 16:03 | Сообщение # 7 |
Ветеран
| Хороший матч,Алієв знову у формі!
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Воск, 30.05.2010, 14:15 | Сообщение # 8 |
| Хто дивився вчора Україна - Румунія?
|
| |
| |
|
| culess | Дата: Воск, 30.05.2010, 18:57 | Сообщение # 9 |
| Та всі напевно дивились. Знов порадував Коноплянка, як і раніше немає командної гри, сире видовище у виконанні наших збірників, якісь тупі голи шо в нашу шо в румунську сторони, ледачий і зовсім некорисний Мілевський, фарт Алієва, абсолютно нуляча гра від наших ветеранів - ось мої головні враження від гри. Єдине шо трохи тішить це результат.
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Воск, 30.05.2010, 21:45 | Сообщение # 10 |
| да... м’ячик конешно прикольно крутиться) Але все це нагадує вуличний футбол, де голи - це індивідуальна майстерність гравця, або недбалість і помилка іншого.
|
| |
| |
|
| -ManUnt- | Дата: Вт, 01.06.2010, 17:28 | Сообщение # 11 |
Banderstadt Ultras
| Матч Норвегія - Україна транслюватиме ICTV Товариський матч Норвегія - Україна, який пройде 2 червня в Осло, транслюватиме телеканал ICTV. Про це повідомляють джерела "Чемпіона". ICTV досяг принципової згоди на купувлю трансляції в австрійської компанії. Гра в Осло розпочнеться о 20:00 за київським часом.
|
| |
| |
|
| -ManUnt- | Дата: Ср, 02.06.2010, 15:49 | Сообщение # 12 |
Banderstadt Ultras
| Маркевич: З норвежцями гратиме Дикань На воротах збірної України з футболу у матчі з норвежцями гратиме Андрій Дикань. Про це повідомив головний тренер Мирон Маркевич, пише "Газета по-киевски". "Місце на воротах займе Дикань, який відіграє весь матч", - сказав тренер.
|
| |
| |
|
| mersyside | Дата: Воск, 06.06.2010, 13:35 | Сообщение # 13 |
Гравець основи
| як вам гра проти Норвегії ? мені особисто сподобалось, ми знов перемогли, думає є прогрес.
|
| |
| |
|
| juvestone | Дата: Воск, 06.06.2010, 14:53 | Сообщение # 14 |
| Quote (mersyside) як вам гра проти Норвегії ? мені особисто сподобалось, ми знов перемогли, думає є прогрес. Ти хоть дивився матч? Нульова гра. Найгірша із всіх трьох товарняків. Норвежці нас декілька раз пробачали. А у нас крім дальніх ударів, нічого пригадати. Тішить одне - результат. (і Коноплянка )
|
| |
| |
|
| mersyside | Дата: Воск, 06.06.2010, 15:00 | Сообщение # 15 |
Гравець основи
| Матч дивився. Недумаю шо була нульова гра - Норвежці це поки найсильніший сепурник з якими нам доводилось грати - тому недумаю шо такий результат тим паче у них на полі є поганим. І ти тудиж, до кулесса - ше один фан Коноплянки )) Зрештою і я тут приєднуюсь.
|
| |
| |